Sama od nekdaj prisegam na naravne izdelke, kar sem kasneje prenesla tudi na nego svoje kože in kože moje družine. Svojo prvo naravno kozmetiko (trdo milo) sem izdelala predvsem zato, ker takrat na trgu ni bilo veliko izbere 100% naravnih kozmetičnih izdelkov oziroma le ta ni odgovarjala meni   in moji družini, ostali kozmetični izdelki pa so preveč dražili kožo. Kasneje sem v prostem času izdelovala naravno kozmetiko kot darilo ob posebnih priložnostih  in praznikih za družinske člane in prijatelje, kateri so mi vlivali veliko volje z pozitivnimi pohvalami. Izdelovanje naravne kozmetike je iz hobija v redno samozaposlitev preraslo po zadnji nosečnosti, ko sem ostala brez redne zaposlitve…

In tako je nastala znamka 100% naravnih kozmetičnih izdelkov SVEŽINA NARAVE, kjer sem najprej izdelovala le trda mila. Skozi leta izobraževanj in (ne)uspelih poskusih sem počasi dodajala nove izdelke. Tako se lahko pohvalim, da ponujam širok spekter naravne kozmetike, vse od mil, mazil, nege obraza in telesa,…

Moji izdelki so ročno izdelani iz precizno izbranih 100% naravnih sestavin, za katerimi stojijo vsi potrebni certifikati o izvoru in sestavi. Vsi izdelki so izdelani in pakirani ročno v manjših, butičnih serijah, saj le tako lahko ohranjamo kvaliteto samega izdelka. Poleg tega moja kozmetika NE vsebuje živalskih maščob, parafinov, vazelina, umetnih penilcev, barvil, aluminija ter drugih človeku ne prijaznih sestavin, kar zagotavljam z vsemi potrebnimi testi in analizami ter   certifikati! Strmim tudi k čistejšemu okolju, zato je oziroma še bo vso plastiko zamenjala okolju prijazna embalaža, ostala bo le tista, ki je nujno potrebna zaradi higienskih standardov.

Svežina narave,
Sonja Repnik s.p.

Goričica pri Ihanu 27
1230 Domžale

Tel: +386 (0) 41 394 916
Mail: info@svezina-narave.com
FB Svežina narave

Stopite v stik

Kje smo?

Goričica pri Ihanu 27, 1230 Domžale

       Pokličite nas

          Sonja Repnik
         +386 (0) 41 394 916
          Pon - Pet, 8:00-18.00

       Pišite nam

         info@svezina-narave.com

Kontaktirajte nas

Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani ali pritiskom na gumb "Strinjam se" sklepamo, da se strinjate z uporabo piškotkov. Zakaj uporabljamo piškotke?

Spletna stran Svežina narave uporablja piškotke za namene izboljševanja uporabniške izkušnje. V piškotkih se hranijo vaši izbrani izdelki (v kolikor niste registrirani) in jih tako med krmarjenjem po spletu, v določenem času, ne izgubite iz košarice. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani ali pritiskom na gumb "Strinjam se" sklepamo, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri