B2B

Po bližje spoznajte ponudbo naše trajnostne kozmetike Svežina narave in pričarajte nasmeh in navdušenje vašim gostom. Z umestitvijo naših izdelkov v svojo ponudbo tako rekoč sprejmete odločitev, da svojim gostom ponudite 100 % naravno kozmetiko visoke kakovosti izdelane v srcu Slovenije. Hkrati pa z nakupom naših izdelkov podprete nas, lokalne proizvajalce ter zmanjšate obremenitev okolja.

Izdelki so ročno izdelani v mali butični delavnici in pakirani v okolju prijazni embalaži, skladno z slovensko in evropsko kozmetično zakonodajo. Hkrati pa sledimo tudi smernicam strategije trajnostnega razvoja slovenskega turizma.

Naše izdelke si lahko ogledate spodaj.

skupna slika

POGLED V PRIHODNOST

Ker nam je mar za okolje, naši izdelki ne vsebujejo nobenih umetnih sestavin, ki bi na kakršen koli način onesnaževala okolje. Dobava samih surovin je pri priznanih dobaviteljih, kateri delujejo etično in pravično. Hkrati pa so vsi izdelki tudi uradno certificirani po trenutno veljavni zakonodaji!

Naše izdelke tako pakiramo trajnostno, okolju prijazni embalaži, kot je steklo, papir in reciklirani materiali… kateri so biorazgradljivi oziroma je možna ponovna uporaba ali reciklaža. Z uporabo elektronskega pošiljanja računov zmanjšujemo tudi uporabo papirja…

PERSONALIZACIJA

Vse naše izdelke lahko personaliziramo z vašim logotipom, posvetilom, voščilom,… oziroma po vaši želji! Za dodatne informacije o samem izdelku, personalizaciji in ceni smo vam na voljo tu ali preko e-pošte info@svezina-narave.com oziroma po telefonu 041 394 916 (vsak delavnik med 8:00 in 15:00 uro).

Ponudimo vam lahko

Naravno trdo milo [20 g]

Naravno trdo milo je izdelano iz rastlinskih olj in masel po hladnem postopku in odišavljena z eteričnimi olji. Več o samih milih in njihovih lastnostih si lahko preberete tukaj. Eno mini milo ob zmerni uporabi zadostuje za približno eno tedenski oddih.

Naravni trdi šampon [20 g]

Naravni trdi šampon je kombinacija naravnih sestavin, ki lase neguje, krepi in regenerira. Več informacij o samem trdem šamponu je tu. En mini šampon ob zmerni uporabi zadostuje za približno eno tedenski oddih.

Naravno negovalno olje [20 ml]

Mešanica olj poskrbi, da je vaša koža varna pred izsušitvijo, hkrati pa jo ohranja zdravo, svežo in sijočo. Bolj podrobno o samem negovalnem olju si lahko preberete tukaj. Celotna vsebina embalaže zadostuje nego celotnega telesa.

Posebni darilni paketi z osebno noto

Na vašo željo lahko za vas in vaše poslovne partnerje pripravimo darilne pakete z vašim logotipom, posvetilom, voščilom,… oziroma po vaši želji. Vsebino paketa lahko prilagodite glede na velikost, vsebino in ceno. Kontaktirate nas lahko tukaj ali preko e-pošte info@svezina-narave.com oziroma po telefonu 041 394 916 (vsak delavnik med 8:00 in 15:00 uro), kjer skupaj »pričaramo« darilo po vaši meri, da boste vi in vaši obdarovanci zadovoljni z darilom.

Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov poslovnih daril, ki so v preteklih letih zadovoljila številna podjetja in njihove poslovne partnerje.

Košarica