Naravni inhalator z ZELIŠČI

3.50 

1 g

Opis

Opis: Zeliščni nosni inhalator je pripravek mešanic naravnih eteričnih olj z dodatkom mentola, ki nam olajša dihanje skozi nos. Zeliščni  inhalator uporabljamo za lajšanje nosnih zapletov predvsem v prehladnem obdobju.

Priporočena uporaba: Odvijte pokrov inhalatorja in nežno vstavite konico inhalatorja v nosnico, drugo nosnico zatisnite s prstom in močno vdihnite. Enako ponovite tudi z drugo nosnico. Postopek lahko ponovite 3 do 4-krat dnevno. Ni primeren za otroke mlajših od 6 let ter za osebe, ki imajo občutljivo sluznico oz. so nagnjeni k alergijam. Uporaba ni priporočljiva pri suhi sluznici. Le za zunanjo uporabo.

Teža: 1 g

Sestavine INCI: Menthol, Mentha Piperita, Melaleuca Alternifolia, Cedrus atlantica, Eucalyptus globulus, Limonen*, Linalool*

*sestavine naravno prisotne v eteričnih oljih

KOZMETIKA SVEŽINA NARAVE

Naravna kozmetika Svežina narave NE vsebuje živalskih maščob, parafinov, vazelina, umetnih penilcev, barvil, aluminija… Ter niso testirana na živih bitjih.

Vsa naravna kozmetika SVEŽINA NARAVE je narejena iz precizno izbranih 100% naravnih sestavin, za katera hranimo tudi vse potrebne certifikate o izvoru in sestavi. Vsi izdelki so ročno izdelani v manjših butičnih serijah. Zaradi ročnega dela in pakiranja lahko pride do manjših odstopanj v teži.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.