Naravno mazilo iz SMREKOVE SMOLE

8.80 

50 ml

Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Opis: Smrekovo mazilo deluje proti mikrobno, pospeši krvni obtok in pripomore k hitrejšemu celjenju ran. Smrekovo mazilo priporočamo pri bolečinah v križu, sklepih, mišicah ter revmatičnih obolenjih in tudi proti glivičnim obolenjem.

Priporočena uporaba: Mazilo redno (2-3x dnevno) nanašamo na obolelo mesto in nežno vtiramo v kožo s krožnimi gibi. Smrekova smola lahko v redkih primerih povzroči alergično reakcijo na koži. Če ste občutljivejši priporočamo, da naredite test in sicer mazilo predhodno nanesite na manjši del kože, da vidite ali se pojavi alergija.

Teža: 60 ml (±5 %)

Sestavine INCI: Olea Europaea Oil, Elaeis Guineensis Oil, Picea Abies Resin, Cera Alba Tocopherol

KOZMETIKA SVEŽINA NARAVE

Naravna kozmetika Svežina narave NE vsebuje živalskih maščob, parafinov, vazelina, umetnih penilcev, barvil, aluminija… Ter niso testirana na živih bitjih.

Vsa naravna kozmetika SVEŽINA NARAVE je narejena iz precizno izbranih 100% naravnih sestavin, za katera hranimo tudi vse potrebne certifikate o izvoru in sestavi. Vsi izdelki so ročno izdelani v manjših butičnih serijah. Zaradi ročnega dela in pakiranja lahko pride do manjših odstopanj v teži.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.